18. maaliskuuta 2014

Leila Lindholmin manteliomenakranssi

H:Moi!
Tässä on pulla kranssi. Ohje on Leila Lindholmin kirjasta. 

 Omena kranssin päällä on vähän vanilia
kreemiä koristeena.


Ohje:
1 annos tavallista pullataikinaa.

Täyte:
200g pehmeää voita
1dl sokeria
1rkl kanelia
200gmantelimassaa.
2 kypsää raastettua omenaa

1 Valmista pullataikina
Täyte: 2 Sekoita margariini, sokeri ja kaneli yhteen.
 Vaivaa käsillä.
3 lisää mantelimassa ja omena raaste.
4 Vaivaa kunnolla.
Pulla: 5 Jaa taikina kahteen osaan.
6 Kaulitse taikinat pitkiksi levyiksi.
7 Laita täyte levyjen keskelle ja kääri rullalle.
8 Laita rullat kakku vuokaan ja leikkaa se mieluisen näköiseksi.
9 Anna kohota noin tunnin ajan
10. Paista kranssi 175 asteessa 20 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan! :) Vastaillaan asiallisiin kommnteihin.