3. huhtikuuta 2014

Tiikerikakku

I: Tehtiin kauan kauan sitten tiikerikakku, mutta en ole saanut aikaiseksi postausta siitä mutta nytpä sitten otin itseäni niskasta kiinni ja rupesin teille tiikerikakku postausta vääntämään. :) Tehtiin kakku siis H:n kanssa ja hyvin onnistui. Samalla reseptillä ollaan melkeimpä aina tehty ja aina on onnistunut paitsi keran.. Siitä kerrasta voitte lukea täältä. Tehtiin siis samalla reseptillä vaikka siinä postauksessa lukeekin, että olisi ollut väärä, mutta tehtiin nyt siis sillä reseptillä jolla ollaan aina tehty ja se resepti taisi olla sama kuin siisnä hillosokeritiikerikakussa. Ja jos teillä ei ole sokeria kotona niin elkää laittakoo ainakaan hillosokeria! Kokeiltu on ja ei ollut mikään hirveän hyvä! :D Mutta tällä kertaa onnistuttiin ja hyvää tulikin, kun ei laitettu hillosokeria. :)


Ohje tiikerikakkuun:

-200g margariinia
-1½dl sokeria
-3 kananmunaa
-2tl vaniliinisokeria
-2tl leivinjauhetta
-3½ dl vehnäjauhoja
-3tl kaakaojauhetta 
-korppuajuhoja

Voitele ja jauhoita korppujauhoilla 1 litran vuoka
Laita uuni kuumenemmaan 175 asteeseen
Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.
Lisää kananmunat yksitellen. Vatkaa hyvin sekaisin.
Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniliinisokeri ja lisää seos taikinaan. Sekoita.
Ota taikinasta 1/3 eri kulhoon ja sekoita siihen kaakaojauhe.
Laita molemmat taikina kerroksittain kakkuvuokaan.
Paista uunin alimalla tasolla noin 45 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia tulemaan! :) Vastaillaan asiallisiin kommnteihin.